Autor: Meditsiiniuudised • 3. jaanuar 2024

E-tervise strateegiajuhina alustas Jaanika Merilo

Sotsiaalministeeriumi e-tervise strateegiajuhina alustas aasta algul tööd Jaanika Merilo.
Jaanika Merilo.
Foto: sotsiaalministeerium

"Eesti e-tervis on maailmas tuntud edulugu, meie süsteemidega käiakse pidevalt tutvumas kõikjalt, sealhulgas riikidest, mis on ise digitaalselt väga arenenud. Oleme eeskujuks ja tahame seda jätkuvalt olla, mistõttu peame praegusel digitaalselt murrangulisel ajal olema väga ettenägelikud ja konstruktiivsed. Jaanika Merilo on e-tervise arenguid näinud nii Eestis kui ka Ukrainas ning viimase aasta jooksul just tervise andmete arengute läbirääkimistel Eesti eest seisnud. Tema pühendumus ja motivatsioon annavad julguse uskuda, et ühised prioriteedid saavad kokku lepitud ja hoo sisse," sõnas sotsiaalministeeriumi innovatsiooniala asekantsler Nele Labi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099