Autor: Kristjan Kurg • 4. jaanuar 2024

Kõlvart andis endisele rivaalile koha haigla nõukogus

Veel sügisel kandideerisid Mihhail Kõlvart ja Tanel Kiik Keskerakonna juhiks, kuid nüüd andis linnapea endisele rivaalile pealinnas koha haigla palgal. Haiglate nõukogu liikmete kohti jagati ka Kiige leeri kuulunud Andre Hanimäele ning tasakaaluks kahele sotsile.
Keskerakonna juhi valimistel pidi Tanel Kiik Mihhail Kõlvartile alla vanduma.
Foto: Liis Treimann

Riigikogu liige ja keskerakondlane Andre Hanimägi määrati Lääne-Tallinna keskhaigla nõukogu liikmeks detsembris ning Tanel Kiik sai Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu liikmeks jaanuaris, kirjutab Äripäev.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099