Autor: Margot Vent • 5. jaanuar 2024

Pühadeperiood möödus üsna tavapäraselt

Pühadeperiood möödus kolme Eesti haigla erakorralise meditsiini osakonna jaoks üsna tavapäraselt: sinna jõuti viirushaiguste, traumade ja alkoholi liigtarvitamise tõttu. Madalatest temperatuuridest tingitud külmakahjustustega pöördumisi ei olnud.
Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna juht doktor Sander Poks.
Foto: Tartu ülikooli kliinikum

Põhja-Eesti regionaalhaigla erakorralise meditsiini vanemarst doktor Merike Rahkema sõnul möödus pühadeperiood nende jaoks tavapäraselt. "A-grippi oli pühade ajal ja on ka praegu väga palju. Erakordseid traumasid välja tuua ei ole, samuti ei ole külmakahjustused veel teemaks olnud. Pigem tavapärane oli ka aastavahetusele järgnev rohkemate alkoholideliiriumide esinemine," rääkis ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099