Autor: Rahel Lepp • 8. jaanuar 2024

Roela sai apteegi mitme õnneliku juhuse tõttu

Alates detsembrist on Lääne-Virumaal asuv Roela alevik rikkam nii apteegi kui ka kolme apteekri võrra. Kuidas sattusid nad selle ameti peale ning mis tõi neid Roelasse, rääkis kolmik – Anu Lepasepp, Viivi Lindma ja Regle-Teele Raja – jaanuari esimesel tööpäeval.
Fotol: Roela apteekrid (vasakult) Viivi Lindma, Regle-Teele Raja ja Anu Lepasepp.
Foto: Rahel Lepp

Kõik kolm on töötanud ka linnaapteegis ja tunnistasid, et maal on suhtumine apteekrisse hoopis teistsugune ning maainimestega töötamine on lust. Näiteks linnas juhtub seda, et oma paha tuju valatakse apteekri peal välja. “Meid kõiki on kliendid algusaegadel suutnud nutma ajada,” tunnistasid Roela apteekrid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099