Autor: Kristiina Käit • 11. jaanuar 2024

Edward Laane teeb hüdroksüklorokviini suremuse uuringu maatasa

Malaaria ja reumatoidartriidi ravimit hüdroksüklorokviini COVID-19 ravis kasutanud Kuressaare haigla ravijuhil Edward Laanel on teine vaatenurk ajakirjanduses ilmunud uuringust, mis rõhutas suurt suremust pärast selle ravimi kasutamist COVID-19 ravis.
Fotol: Kuressaare haigla ravijuht dr Edward Laane.
Foto: Magnus Maasing

Meditsiiniuudised kirjutas varem, et ka Eestis on kasutatud vähemalt ühes haiglas COVID-19 raviks malaaria ja reumatoidartriiidi raviks mõeldud hüdroksüklorokviini, kuna Eestis oli ajakirjanduses äsja avaldatud teadlaste uuring pärast hüdroksüklorokviini kasutamist COVID-19 raviks patsientide suuremast suremusest. Meditsiiniuudiste varem ilmunud artiklit saab lugeda SIIT.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099