Autor: Meditsiiniuudised • 19. jaanuar 2024

Karolinska ülikooli haiglas ravitute arv jätkab tõusu

Ajakirja Newsweek ja Saksamaa statistikaettevõtte Statista koostöös mullu valminud maailma parimate haiglate TOP 250s kuuendale kohale jõudnud Rootsi Karolinska ülikooli haiglas ravitud patsientide arv on aasta-aastalt tõusnud: alates 2020. aastast on haiglas abi saanud patsientide arv kasvanud 16 protsenti.
Rootsi Karolinska ülikoolis ravitud patsientide arv on aasta-aastalt tõusnud.
Foto: Karolinska ülikool

Haigla tegevjuhi Björn Zoëga sõnul on rohkemate patsientide aitamine tervishoiusüsteemi jaoks majanduslikult raskel ajal, mil teised tervishoiuteenuse osutajad oma tegevust vähendavad, tugevuse märk. "Meie strateegiline keskendumine detsentraliseerimisele ja täiustatud administreerimisele võimaldab pühenduda patsientidele, kvaliteedile ja kättesaadavusele,“ lisas ta haigla saadetud teates.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099