Autor: Ene Veiksaar • 2. veebruar 2024

FOTOD ITK akadeemia pakub tudengitele lisateadmisi

Mullu oktoobris loodud Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) akadeemia on mõeldud tervishoiuvaldkonna tudengitele, kes soovivad saada koolis pakutavast rohkem teadmisi. Lähtutakse “praktikult praktikule” põhimõttest.
Akadeemia eestvedaja Kristin Lichtfeldt.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

“ITK akadeemia sai loodud sooviga moodustada üks mõnus grupp praegustest ja tulevastest kolleegidest. Soovime toetada tudengeid läbi praktiliste seminaride, ühisürituste ja lihtsalt võimaluse vahepeal omavahel infot vahetada,” selgitas ITK akadeemia eestvedaja Kristin Lichtfeldt. “Nagu nimigi ütleb, siis tugineme oma teadmiste jagamisel ikka tõenduspõhisusel, kuid funi peab ka kindlalt saama!”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099