Autor: Meditsiiniuudised • 2. veebruar 2024

Lastehaiglas käinud töövarjud tahaksid tulevikus saada arstiks või õeks

Tallinna Vanalinna hariduskolleegiumi 11. klassi õpilased käisid kolmapäeval töövarjuks Tallinna lastehaigla erakorralise meditsiini, kirurgia-, ägedate infektsioonide ja päevaravi osakonnas. Neist suurem osa arvas, et tahaks tulevikus saada arstiks, ülejäänud õeks.
Tallinna Vanalinna hariduskolleegiumi 11. klassi töövarjud koos lastehaigla õendusjuhi Marina Koroljovaga.
Foto: Tallinna Lastehaigla

Lastehaigla õendusjuhi Marina Koroljova sõnul sai ta mullu veebruaris e-kirja Tallinna Vanalinna hariduskolleegiumi gümnaasiumi bioloogiaõpetajalt Teet Vellingult, kes soovis, et tervishoiusuunal õppivatele noortele tutvustataks lastehaigla argipäeva ja töötajaid, avardamaks tervishoiu vastu huvi tundvate õpilaste silmaringi ja tulevikuvõimalusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099