Autor: Kristiina Käit • 9. veebruar 2024

Riigi teenetemärgi pälvinud proviisor Aime Tolga: Vahel on vaja lihtsalt kuulata, mitte ravimit

Presidendilt teenetemärgi saanud Kohtla-Järve proviisor Aime Tolga räägib, mis hoiab teda juba 60 aastat apteegis töötamas, mis on igapäevased rõõmud ja ka tõrvatilgad.
Staažikas proviisor Aime Tolga

Teadaolevalt vanimale, 85aastasele tegevproviisorile Aime Tolgale tuli teave teenetemärgi kohta üllatusena. “Helistas sugulane ja soovis õnne. Ma ei saanud aru, mille eest või miks. Ta küsis, kas ma siis lehti ei ole lugenud, presidendi aurahade nimekiri on üleval. Siis hakkas tulema järjest õnnitlusi,” rääkis Tolga ja jätkas: “60 aastat saab mul 1. augustil Ida-Virumaal apteegis tööl oldud. Mul on Ida-Virumaa kui koha suhtes suur missioonitunne ja ka tänutunne,” rääkis Tolga ja täpsustas, et nende pere tuli sinna 50ndatel Jõgevalt.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099