Autor: Meditsiiniuudised • 15. märts 2024

eKiirabi aitab sündmuskohal operatiivselt tegutseda

Tervisekassa on alates 2020. aasta algusest eest vedanud eKiirabi digilahenduse uuendamist. eKiirabi on kiirabimeedikutele abiks väljakutsetel patsienti puudutava elutähtsa terviseinfo leidmisel ning oma tegevuse, ravi ja otsuste dokumenteerimisel.
Mais ootab eKiirabi juba mahukam testimine.
Foto: Tervisekassa

Viimaste aastate jooksul on algselt Rootsis välja töötatud eKiirabi lahendust Eestile sobivaks kohandatud koostöös Telia Eesti ASi ja Ortivus AB partneritega. Selle aasta alguses toimusid ka esimesed edukad tarkvara testimised.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099