Autor: Meditsiiniuudised • 1. aprill 2024

Laane: Seaduse järgi ei saa tervisekassa minna pankrotti

Mis on haigekassa muutumisega tervisekassaks muutunud ja millised on viimased arengud, räägivad tervisekassa juhatuse esimees Rain Laane ja juhatuse liikmed Pille Banhard, Maivi Parv ning Karl-Henrik Peterson.
Fotol: Karl-Henrik Peterson, Pille Banhard, Maivi Parv, Rain Laane.
Foto: Heikki Avent

Tervisekassa juhatuse esimees Rain Laane ning juhatuse liikmed Pille Banhard, Maivi Parv ja Karl-Henrik Peterson räägivad, millised on tervisekassa viimased arengud rahastuse, raviteenuste, innovatsiooni ja ennetuse valdkonnas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099