Autor: Kristiina Käit • 3. aprill 2024

Tallinna Haigla projekt sel aastal jätkub, palgal on 16 inimest

Tallinna lõpetab praeguse Tallinna Haigla projekteerimislepingu projekteerijatega, kellele heidab ette venivaid tähtaegu ja mittepiisavat kvaliteeti. Teemat kommenteerib sihtasutuse juhatuse esimees Sven Kruup.
Fotol: Sven Kruup.
Foto: Albert Truuväärt

ERR kirjutas varem, et Tallinna Haigla Arenduse sihtasutuse nõukogu liikme, sotsiaaldemokraadi Jevgeni Ossinovski sõnul ei ole juhatus rahul selle tööga, mida Itaalia firma projekteerijad on Tallinna Haigla projektiga seoses teinud. Ossinovski lisas, et nõukogu nõustub juhatusega ja praegu käib töö, et lepingut erakorraliselt üles öelda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099