Autor: Meditsiiniuudised • 3. aprill 2024

Viljandi koduhaigla tähistab neljandat sünnipäeva

Neli aastat tagasi aprillis alustas tööd Eesti esimene koduhaigla, kus aktiivravi vajavale inimesele vajalikud toimingud viib läbi õde tema kodus ning arst konsulteerib videosilla abil.
Fotol: Viljandi haigla koduhaigla meeskond.
Foto: Viljandi haigla

Koduhaigla arst Estri Kruus tõi esile, et neli aastat koduhaigla teenust on toonud meeskonnale tööst rõõmu. „Patsientide hea tagasiside valguses on suur rõõm seda tööd teha,“ ütles ta lisades, et tema arvates on ka kogukond selle teenuse omaks võtnud: „Kui kogukonnas ei oleks vaja koduhaigla teenust ja seda ei hinnataks, siis ei saadetaks meile ka patsiente. Ka kolleegid nii Tartust kui Pärnust on heas mõttes meie peale kadedad, sest neil ei ole selliseid haiged kuhugi suunata.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099