Autor: Meditsiiniuudised • 22. aprill 2024

Mentorlusprogrammis toetati perearstide enesearengut ja uute oskuste omandamist

Tänavu kolmandat aastat toimunud perearstide mentorlusprogramm andis 20 perearsti kõrvale mentori, kes toetas poole aasta jooksul arsti enesearengut ja uute oskuste omandamist. Mentorina osales programmis 15 perearsti ning viis tervisekassa, terviseameti ja sotsiaalministeeriumi spetsialisti.
Mentorlusprogramm toimus tänavu juba kolmandat korda.
Foto: Shutterstock

Perearstide mentorlusprogrammi eesmärk on toetada perearstide arengut ja parandada nende juhtimisalast kompetentsi. Mentee ja mentori koostööpaarid pandi kokku isiksusetestide analüüsile ja vestlusele tuginedes ning paarid töötaid koos mullu novembri lõpust tänavu aprillini.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099