Autor: Meditsiiniuudised • 29. aprill 2024

Narkootiliste ja psühhotroopsete ainete nimekiri sai täiendust

Terviseminister Riina Sikkut allkirjastas määruse muudatused, millega lisatakse narkootiliste ja psühhotroopsete ainete nimekirja kaheksa uut psühhoaktiivset ainet, et piirata nende levikut ja kaitsta selle abil rahva tervist. Edaspidi on näiteks keelatud seni müügil olnud kannabinoidid THCP ja HHCP.
Edaspidi on näiteks keelatud seni müügil olnud kannabinoidid THCP ja HHCP.
Foto: Shutterstock

Minister Sikkuti sõnul võib narkootiliste ainete tarvitamine lõppeda surmaga, uued ja võõrad ained aga on tarvitajale eriti ohtlikud, mistõttu tuleb inimesel ettevaatlik olla ja riigil kättesaadavust võimalikult kiiresti piirata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099