Autor: Meditsiiniuudised • 15. mai 2024

Kevadtormil toimub välihaigla õppus

Kolmapäeval toimub Paikusel kaitseväe suurõppuse Kevadtorm raames välihaigla EMT-2 õppus, mille käigus harjutatakse patsientide voo käsitlemist.
Tsiviilhaigla.
Foto: Terviseamet.ee

Terviseameti peadirektori asetäitja Ragnar Vaiknemetsa sõnul on õppuse eesmärk testida välihaigla varustust ja isikkoosseisu ning harjutada erakorralistele masskannatanutega sündmustele reageerimist. “Õppuse rõhk on koostöö testimisel, mis võimaldab meil tugevdada ühist reageerimist äärmuslikele olukordadele,” selgitas ta. Vaiknemetsa sõnul on terviseameti ülesanne tagada kriisides vältimatu abi toimepidevus ja valmistada tervishoid ette ka riigikaitse sündmuseks. “Selliste õppuste kaudu saame parandada oma võimekust kiirelt ja tõhusalt tegutseda, tagades seeläbi elanikkonna kaitse ja ohutuse kõrgeimal tasemel,“ lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099