Autor: Meditsiiniuudised • 17. mai 2024

GALERII Kaitseväe meditsiiniüksused osalesid õppusel Vigorous Warrior24

Eesti kaitseväe meditsiiniüksused osalesid Ungaris toimunud õppusel Vigorous Warrior24, mille eesmärgiks oli harjutada koostöövõimet NATO ja selle partnerriikide tsiviil- ja militaarmeditsiini teenindusüksustega ning tagada meditsiiniüksuste ettevalmistus tööks artikkel V stsenaariumis.
Kaitseväe meditsiiniüksused osalesid õppusel Vigorous Warrior24.
Foto: mil.ee

NATO meditsiini küberkaitsekeskuse korraldatud õppus on suurim meditsiiniõppus, millest tänavu võttis osa üle 1600 spetsialisti 33 riigist. Lisaks haavatutele elupäästva esmaabi andmisele harjutati reageerimist võimalikule bioloogilise ründe ja saaste intsidentidele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099