Autor: Meditsiiniuudised • 5. juuni 2024

GALERII Lastehaigla toetusfond tänas mulluseid suurimaid annetajaid

Tallinna lastehaigla toetusfond tänas Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses toimunud tänuõhtul mulluseid suurimaid annetajaid. Toetusfondile tegi aasta jooksul annetusi 145 ettevõtet ja organisatsiooni ning üle 11 100 eraisiku, kokku kogunes 1 584 033 eurot.
Toetusfondi teisipäeval toimunud tänuõhtul tänati suuremaid annetajaid.
Foto: Tiit Mõtus

Toetusfondi mullune suurim eraannetaja oli perekond Henk ning ettevõtetest juba mitmendat aastat järjest Selver AS. Aastate toetaja tunnustuse pälvisid Jyrki Juhani Mäki, Tauno Kangro, Balti Spoon OÜ, LTT AS, Postimees Grupp AS, Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet ning TY Nordic OÜ.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099