Autor: Meditsiiniuudised • 6. juuni 2024

Parima teadusartikli kirjutasid Markus Louis Mühlberg ja Maksim Zagura

Parima ajakirjas Eesti Arst ilmunud teadusartikli preemia sai Markus Louis Mühlbergi ja Maksim Zagura kirjutis “Koronaararterite kompuutertomograafiline angiograafia südame isheemiatõve diagnostikas“.
Markus Louis Mühlberg.
Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum

Tartu ülikooli kliinikum tunnustab parimat Eesti Arsti artiklit igal aastal. Preemia antakse eelmise kalendriaasta jooksul ajakirjas ilmunud parima uurimusliku, ülevaate- või haigusjuhtu kirjeldava artikli eest, kusjuures kandidaate saavad esitada kõik ajakirja lugejad ja toimetus. Preemia määrab ajakirja toimetuskolleegiumi ettepanekul kliinikumi juhatus, kirjutas Kliinikumi Leht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099