Autor: Meditsiiniuudised • 6. juuni 2024

Regionaalhaigla insuldiravi sai Euroopa kõrgeima tunnustuse

Põhja-Eesti regionaalhaigla neuroloogiakeskus pälvis kolmapäeval Euroopa kõrgeima insuldiravi tunnustuse, Euroopa insuldiorganiatsiooni ESO sertifikaadi, mis kinnitab, et haigla insuldipatsiendid saavad parimat Euroopa standarditele vastavat ravi.
Sertifikaat kinnitab, et PERHi insuldipatsiendid saavad parimat Euroopa standarditele vastavat ravi.
Foto: PERH

“Et hoida insuldikeskuse kui juhtiva ekspertkeskuse rolli valdkonnas, on oluline kogu raviteekonna jooksul juurutada multidistsiplinaarset käsitlust, koostada ja pidevalt uuendada kirjalikke ravijuhendeid, registreerida kõik juhud, raporteerida ravikvaliteeti ja ka teadustööd teha,” rääkis regionaalhaigla neuroloogiakeskuse juhataja, doktor Katrin Sikk.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099