Autor: Meditsiiniuudised • 7. juuni 2024

EMO arst Triinu Russkit kutsuvad tööle adrenaliin ja vahetustega töö

Põlva haigla erakorralise meditsiini arst Triinu Russki ootab uue erakorralise meditsiini osakonna käimalükkamist põnevusega. Uus osakond annab tema sõnul haiglale palju uusi võimalusi, kuna paranevad nii patsientide kui ka töötajate tingimused.
Doktor Triinu Russki.
Foto: Erakogu

„Põlva on minu jaoks täiesti uus ja huvitav koht. Minu väga hea kolleeg Annika Uue tuli siia osakonna juhatajaks ja tema sabas tulin. Käisin kohapeal vaatamas: üldmulje oli väga hea, nii et otsustasin siia tööle tulla,“ kirjeldas doktor Russki Põlva haiglaga liitumist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099