6. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn taotleb Euroopa struktuurfondide toetust

7. juuni 2007

<br />Tallinna abilinnapea Merike Martinson arutas sotsiaalminister MaretMaripuuga Tallinna tervishoiu vajadusi ning Euroopa Liidustruktuurfondide rahaeralduse võimalikku jaotust.

Kohtumisel sotsiaalministriga- kus osalesid Lääne- jaIda-Tallinna Keskhaiglate ja Tallinna Lastehaigla juhid ningTallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti juhataja- oli teemaks EuroopaLiidu struktuurfondide toetuse võimalik jaotus ja kasutusvajadusedTallinnas- samuti haiglate kapitalikulude ja käibemaksukompenseerimine valitsuse eelarvestrateegias- ka kõneldi Tallinnategevusest arstiabi kättesaadavuse ja hooldusravi parandamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708