28. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti tervishoiuministrid jagavad Pärnus kogemusi

Sotsiaalministeerium Pressiteade- 29. august 2007

<br />Täna algaval kahepäevasel Sotsiaalministeeriumi ja WHO pooltkorraldataval kohtumisel arutatakse- kuidas edukas tervishoiukorraldus ja juhtimine saavad parandada tervishoiu kättesaadavust-efektiivsust ning kvaliteeti. Seekord keskendutakse ravikindlustusening haiglate juhtimisele.

Kohtumisel osalevad lisaks Eesti sotsiaalministrile ka Läti jaLeedu tervishoiuministrid- ministeeriumite- haiglate- haigekassa jaerialaliitude esindajad Eestist- Lätist ja Leedust ningrahvusvahelised eksperdid. Kokkusaamisel jagatakse kogemusimaailmast ning tuuakse praktilisi näiteid Balti riikide viimasteaastate kogemustest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099