9. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Digitaalse pildiedastussüsteemi modifitseerimine kliinikumis

Tartu Ülikooli Kliinikum 10.09.2007

<br />SA Tartu Ülikooli Kliinikum kuulutab välja konkursi digitaalsepildiedastussüsteemi modifitseerimiseks.

Täiendavat informatsiooni annab riigihangete spetsialist MarikaPilipenko (tel. 53 318 355; e-post: <a href="mailto:[email protected]"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">[email protected]</span></a>)ja operatsiooniteenistuse direktor Toomas Ellervee (tel 53 318 329;e-post: <a href="mailto:[email protected]"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">[email protected]</span></a>).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099