21. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus allkirjastatakse kriisireguleerimise koostöölepe

22. oktoober 2007

<br />23. oktoobril kell 13.00 kirjutatakse Pärnu linnavalitsuses allakriisireguleerimise teemalisele koostööleppele. Lepingu osapooledon Pärnu Linnavalitsus- Kaitseliidu Pärnumaa Malev- Lääne-EestiPäästekeskus- Kaitseväe Pärnu Üksik-jalaväepataljon- Punase RistiPärnumaa Selts- Lääne Politseiprefektuur- Lääne Piirivalvepiirkondja SA Pärnu Haigla.

Koostööleppe eesmärgiks on tõhustada valmisolekuthädaolukordadeks ja neis ühist tegutsemist valdkondade täpsemajagamise teel Pärnu linna haldusterritooriumil. "See on järjekordnesamm Pärnu turvalisemaks muutmisel. Võimaliku kriisi korral suudamekiiresti reageerida- adekvaatset teavet vahetada ja parimalahenduse leida"- ütles Pärnu abilinnapea Simmo Saar.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099