26. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

A parliamentary seminar in Sofia to combat domestic violence against women

27.11.2007

<br />Strasbourg- 27.11.2007 - At the half-way stage in the "Council ofEurope Campaign to combat violence against women- includingdomestic violence"

<a target="_blank" href="http://www.coe.int/t/dg2/equality/domesticviolencecampaign/default_EN.asp"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.coe.int/t/dg2/equality/domesticviolencecampaign/default_EN.asp</span></a><br />Darinka Stantcheva (Bulgaria- ALDE)- member of the ParliamentaryAssembly of the Council of Europe (PACE)- is bringing togetherparliamentarians and representatives from Albania- Bosnia andHerzegovina- Bulgaria- Croatia- "the former Yugoslav Republic ofMacedonia" and Romania- in the presence of Gülsün Bilgehan (Turkey-SOC)- Chair of the PACE Committee on equal opportunities for womenand men- to intensify interparliamentary co-operation in thisarea.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099