11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Varek: valitsuse majandus- ja sotsiaalpoliitika on jõudnud kriisi

12.12.2007

<br />Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Toomas Varek ütlestäna 2008. aasta riigieelarve arutelul- et Eesti langemine neljakoha võrra inimarengu aruandes näitab- et liberaalne majandus- jasotsiaalpoliitika on jõudnud kriisi.

"Ebavõrdsus ühiskonnas- madal keskmine eluiga isegi naabritegavõrreldes- alkoholism- arenenud riikidega võrreldes mitu kordamadalamad kulutused tervishoiule- HIV levik- kõik need on teemad-mis peaksid kuuluma riigieelarve prioriteetide hulka-" märkisVarek.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099