12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõgeva linn kompenseerib tütarlastele vaktsineerimise emakakaelavähi vastu

13.12.2007

<br />Alates uuest aastast võimaldab Jõgeva linn esimesena Eestiskõikidele 6. klassi tütarlastele vaktsineerimise HPV viiruse pooltpõhjustatud emakakaelavähi vastu. Vaktsiin kompenseeritakse linnaelanikeregistris olevatele tütarlastele- kelle vanemad sellekssoovi avaldavad.

Otsus võeti arutlusele Jõgeva arstide ettepanekul ning sellekiitis heaks linna sotsiaalkomisjon. Eelmisel nädalal viidi TartuÜlikooli Naistekliiniku günekoloogi dr. Lee Padriku pooltlapsevanematele ja tütarlastele läbi ka vastavat temaatikattutvustav loeng- et inimesed saaksid piisavalt infot otsuselangetamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099