9. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lehed loobuvad alkoholireklaamist

10. jaanuaril 2008

<br />Tallinna volikogu ja linnaosade juhid tegid ühisotsuse loobudaalkoholireklaami avaldamisest linnaosalehtedes.

Täna tehtud ühisavalduses kutsuvad linnavolikogu esimeheülesandeid täitev Tarmo Lausing ja kaheksa Tallinna linnaosavanematlõpetama alkoholi reklaamimist lisaks linnaosalehtedele ka teistesmeediaväljaannetes. Avalduses on öeldud: "Tallinna linnavolikogujuhtkond ja kõik kaheksa linnaosavalitsust otsustasid uuest aastastloobuda alkoholireklaami avaldamisest linnaosade poolt väljaantavates lehtedes. Kutsume ka teisi meediaväljaandeid üleslõpetama alkoholireklaami avaldamise."

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708