3. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa Hüpertensiooni Ühingu Tallinna Hüpertensiooni Ektsellentsikeskuse konverents "Ööpäevane vererõhu monitoorimine ja ohjamine"

PRESSITEADE

<strong><br /></strong>Neljapäeval- 7. veebruaril 2008. a. kell13-18 toimub Tallinnas Viru hotelli konverentsikeskuses EuroopaHüpertensiooni Ühingu Tallinna Hüpertensiooni Ektsellentsikeskusekonverents "Ööpäevane vererõhu monitoorimine ja ohjamine".

Sellel kardioloogide- sisearstide ja perearstide konverentsilkäsitletakse vererõhu ambulatoorse monitoorimise diagnostilistväärtust ja rõhutatakse vererõhu ööpäevase ohjamise vajadust.Külalislektoriteks on Euroopa korüfeed professor Gianfranco ParatiMilaanost ja professor Serap Erdine Istanbulist.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708