1. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Kaubamaja kiidab tudengite võitlust modellimõõtude idealiseerimise vastu

Tallinna Kaubamaja toetab täna pärastlõunal kesklinnas aset leidnud disainitudengite meeleavaldust- mis oli suunatud modellimõõtude idealiseerimise ja sellest tulenevate terviseprobleemide vastu. Kaubamaja propageerib moemaailmas levinud põhimõtet- et moes on loomulik välimus- andis Tallinna Kaubamaja teada. „Tudengid on tulnud välja ühiskondlikult olulise ja tundliku teemaga- mis rõhutab inimese vabadust olla tema ise-“ rääkis Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Ka meie klient on pigem keskealine inimene- kes alati ei pruugi "ideaalmõõtudes" olla. Väline ilu peaks peegeldama eelkõige tervist ja enesega rahulolu- mis ei tähenda ilmtingimata modellimõõtu. Oma kaubavalikus oleme sellega väga selgelt arvestanud.“
Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708