10. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iivi Luik: Kas tervishoius on kriis?

Edu ja saavutused tulevad paremini ja kergemini seal, kus on osatud ja suudetud kujundada üksmeelne omavahel hästi koos töötav meeskond. Omavahel õigesti tööd ja koormusi jaotades ei ole tagatud üksnes head töötulemused, sellega on loodud ka rahulik, ülepingutusi vältiv ning üksikisiku arenguks soodus tegevusmiljöö.

Tööülesanded on harva asutusele tervikuna rasked. Need kipuvad raskeks või koguni üle jõu käivaks kujunema üksikisikule.

Rahvastiku tervise arengukava 2009 - 2020 eesmärkide kohaselt peaks töötama tervishoiusüsteemis üheksa õendusala töötajat 1000 elaniku kohta. Täna oleme nende eesmärkide täitmisel 2006. aasta tasemel ehk 6,8 õendustöötajat 1000 elaniku kohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099