23. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leon Jankelevitsh: sundvõõrandamine pigistab ravimikanalid kinni

Tamro Baltics tegevjuht Leon Jankelevitsh.
Foto: Julia-Maria Linna
Tänaseni on vastuseta küsimus, kelle huve teenib apteekide sundvõõrandamine, kirjutab Tamro Balticsi tegevjuht Leon Jankelevitsh.

Apteekide sundvõõrandamine, mida avalikkusele serveeriti pehmemalt kõlava apteekide omandipiiranguna, peab millekski väga hea ja kasulik olema, et midagi niivõrd drastilist ette võtta. Tänaseni on vastuseta küsimus - kelle huve see kõik teenib - et üles kaaluda kõik need probleemid, mis sundvõõrandamisega kaasnevad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099