Autor: Meditsiiniuudised • 18. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neliaastaku plaanid tervishoius

Tervishoiu kohta seisab uues koalitsioonileppes rida punkte, mis on paraku üsna üldsõnalised ja ettevaatlikud ega sisalda konkreetseid tähtaegu ja summasid. Seetõttu on praegu väga raske hinnata, mida ja kuidas tegelikult muudetakse. Võib-olla tõesti saab pilt selgemaks uues riigi eelarvestrateegias, nagu valitsusliit kinnitab, kirjutab Eesti Arstide Liidu peasekretär Katrin Rehemaa.
Eesti Arstide Liidu peasekretär Katrin Rehemaa sõnul ei ole oluline mitte lihtsalt järjekordade lühendamine, vaid selline tervishoiukorraldus, kus patsient saaks vajalikku abi õigel ajal ja õiges kohas.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Uue koalitsiooni esindajad kutsusid tervisevaldkonna organisatsioonid Toompeale, et oma tervishoiuprogrammi tutvustada ja asjatundjate arvamusi ning ettepanekuid kuulata. Arstide liit sõnastas oma ettepanekud juba enne riigikogu valimisi, andsime need nüüd ka tulevasele sotsiaalministrile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099