Autor: Siret Trull • 24. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstid: ravimite hindamisel tuleb olla paindlikum

Peeter Padrik
Foto: Raul Mee / Äripäev
Onkoloog Peeter Padrik ja hematoloog Ain Kaare rõhutasid onkoloogilise ravi võimaluste analüüsi tutvustaval ümarlaual vajadust olla vähiravimite hindamisel personaliseeritum.

Arstid tõdesid, et ravimid on nende peamised töövahendid ja ilma nendeta nad inimesi aidata ei saa. Standardsel ravil on tohtrite hinnangul aga piirid. Vähi puhul võib individuaalne vastus ravile olla väga erinev ning ravim, mis kliinilistele uuringutele tuginedes on tunnistatud mittekulutõhusaks, võib üksikindiviidil anda väga häid tulemusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099