2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti laborandid/bioanalüütikud tähistasid bioanalüütikute päeva

16. aprillil peeti Tartu meditsiinikoolis täiendusseminari “Nakkushaiguste levik ja rahvatervis”, millega tähistati rahvusvahelist bioanalüütikute päeva.

16. aprillil peeti Tartu meditsiinikoolis täiendusseminari“Nakkushaiguste levik ja rahvatervis”-<br />millega tähistati rahvusvahelist bioanalüütikute päeva. Seminarikorraldasid Eesti Bioanalüütikute Ühing (EBÜ) ja Tartumeditsiinikool- sellest võttis osa 160 Eesti laboranti jabioanalüütikut.

Tänavune bioanalüütikute päev oli pühendatud nakkushaigusteteemale. Bioanalüütikul on nakkushaiguste diagnoosimise- ravi jategelikult ka nakkushaiguste ennetamise juures üsna oluline roll.Seda tõestavad ka seminaril esitatud ettekanded.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708