30. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Teini koha saab TÜKi nõukogus Maret Maripuu

Sotsiaalminister Jaak Aab vahetab SA Tartu Ülikooli Kliinikumi nõukogus reformierakondlase Toomas Teini samasse erakonda kuuluva Maret Maripuu vastu- kuid ei taha seda seostada Teini baariskandaaliga.

Sotsiaalministeerium teatel oli minister lehe trükkimineku ajakssellekohase korralduse juba teinud- kuid käskkiri polnud veelallkirja saanud.

BNSi teatel ei tahtnud Aab Teini väljavahetamist otseseltseostada Teini ja tema erakonnakaaslase Peep Aru hiljutiseskandaaliga Tallinna baaris VS. “See on teatud kokkulepe-” ütlesta- viidates- et otsus on pigem seotud valitsuse vahetusega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708