14. august 2005
Ainult tellijatele

LÜHIUUDISEID

Rando Truve sai ITK nõukogu liikmeks

Tallinna linnavalitsuse 15. juuni istungil kutsuti Ida-Tallinnakeskhaigla nõukogust tagasi rahvaliitlane Erika Salumäe ningnimetati nõukogu uueks liikmeks Lääne-Tallinna keskhaiglakonsultant Rando Truve- vahendas BNS Tallinna pressiteenistuseteadet. Truve on BNSi teatel parteitu.<br />“Ettevõtete nõukogudesse peaks kaasama senisest enamerialaspetsialiste-” selgitas Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu liigeKaupo Reede (Res Publica). “Rando Truve on just selline spetsialist- ta on meditsiiniteaduste doktor. Kuid oluline on seegi- et tal onka nõukogu liikmena töötamise kogemused - ta on osalenudLääne-Tallinna keskhaigla nõukogu töös.”<br />Viimati muudeti ITK nõukogu koosseisu 6. aprillil- kui nõukoguliikmeteks määrati Kaupo Reede- Erika Salumäe- Jüri Ennet(Keskerakond) ja Oleg Rebane (Res Publica). Nõukogu esimees onkeskerakondlane Vilja Savisaar.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708