14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LÜHIUUDISEID

Rando Truve sai ITK nõukogu liikmeks

Tallinna linnavalitsuse 15. juuni istungil kutsuti Ida-Tallinnakeskhaigla nõukogust tagasi rahvaliitlane Erika Salumäe ningnimetati nõukogu uueks liikmeks Lääne-Tallinna keskhaiglakonsultant Rando Truve- vahendas BNS Tallinna pressiteenistuseteadet. Truve on BNSi teatel parteitu.<br />“Ettevõtete nõukogudesse peaks kaasama senisest enamerialaspetsialiste-” selgitas Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu liigeKaupo Reede (Res Publica). “Rando Truve on just selline spetsialist- ta on meditsiiniteaduste doktor. Kuid oluline on seegi- et tal onka nõukogu liikmena töötamise kogemused - ta on osalenudLääne-Tallinna keskhaigla nõukogu töös.”<br />Viimati muudeti ITK nõukogu koosseisu 6. aprillil- kui nõukoguliikmeteks määrati Kaupo Reede- Erika Salumäe- Jüri Ennet(Keskerakond) ja Oleg Rebane (Res Publica). Nõukogu esimees onkeskerakondlane Vilja Savisaar.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099