26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn oskas linna arstiabist rääkides näha kogu riiki

Tallinna linnavalitsus korraldas läinud neljapäeval konverentsi “Tallinna arstiabi – kas raha- või inimesekeskne?”, kus arutati pealinna arstiabi küsimuste pinnal kogu Eesti tervishoiusüsteemi tugevusi ja nõrkusi.

Tallinna linnavalitsus korraldas läinud neljapäeval konverentsi“Tallinna arstiabi - kas raha- või inimesekeskne?”- kus arutatipealinna arstiabi küsimuste pinnal kogu Eestitervishoiusüsteemi<br />tugevusi ja nõrkusi.

Päevale andis kohe laiema suuna avakõnelejaks kutsutud näitlejaja lavastaja Jaanus Rohumaa. “Kas raha- või inimesekeskne- nii onküsinud ka näitlejad- kirjanikud- kunstnikud-” ütles Rohumaa. “Misannab meile õiguse nimetada end haritlasteks- mis on meie missioon?Kas me viskume tulle ideede nimel või ainult siis- kui hästimakstakse? Arstide puhul on missioon selge - aidata teistinimest.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708