10. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pat­sien­did os­ka­vad en­nus­ta­da ast­ma äge­ne­mist

Astmapatsiendid võivad osata ise oma seisundit hinnata ja haigust ravida arvatust paremini, selgub Euroopa Respiratoorse Ühingu (ERS) aastakonverentsil avaldatud uuringutulemustest.

Astmapatsiendid võivad osata ise oma seisundit hinnata jahaigust ravida arvatust paremini- selgub Euroopa RespiratoorseÜhingu (ERS) aastakonverentsil avaldatud uuringutulemustest.

Rahvusvahelise INSPIRE (International Asthma Patient InsightResearch) uuringu tulemusi tutvustasid Mediuutiset ning AstraZenecatoetatud võrgulehekülg az-air.com. Uuring viidi läbi 1921 patsiendiseas- kes said ravi keskmise raskusega või raske astma tõttu. 61protsenti küsitletutest teatas- et nad oskavad panna tähele haiguseägenemisele eelnevaid sümptomeid ning vastavalt sellele põletikkukontrollivat ravi korrigeerida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099