10. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülikooli arstiteaduskond pidas Tartus oma päevi

Arstiteaduskonna päevade raames 5.–7. oktoobrini peeti juba traditsiooniks saanud üliõpilaste ning õppejõudude, teadurite, doktorantide ja magistrantide teaduskonverentsi. Viimane päev oli pühendatud vana anatoomikumi 200. aastapäevale. Aktusel tunnustati tavakohaselt teaduskonna edukaid liikmeid.

Järjekordsete arstiteaduskonna päevade raames 5.-7. oktoobrinipeeti juba traditsiooniks saanud üliõpilaste ning õppejõudude-teadurite- doktorantide ja magistrantide teaduskonverentsi. Viimanepäev oli pühendatud vana anatoomikumi 200. aastapäevale. Aktuseltunnustati tavakohaselt teaduskonna edukaid liikmeid.

Kuigi vanas anatoomikumis pole viimasel kuuel aastal enamõppetööd toimunud- on sellest auväärsest hoonest saanud Tartulinna- ülikooli ja eelkõige arstiteaduskonna üks olulisemaidajaloolisi sümboleid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708