24. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laste puhul kehtib valuravi defitsiit

Oktoobris 2005 kõneldakse kõikjal üle maailma laste valu probleemidest. Rahvusvaheline Valu Uurimise Assotsiatsioon (IASP) eesotsas laste valu uurimise spetsialistidega kuulutasid 17. oktoobri 2005 laste valu päevaks.

Oktoobris 2005 kõneldakse kõikjal üle maailma laste valuprobleemidest. Rahvusvaheline Valu Uurimise Assotsiatsioon (IASP)eesotsas laste valu uurimise spetsialistidega kuulutasid 17.oktoobri 2005 laste valu päevaks.

Nimetatud aktsiooni eesmärgiks oli teavitada üldsust- et lapsedon jäetud ilma kaasaegsest valuravist või saavad sedamittepiisavalt. Kuigi 2004. aastal deklareeris sama organisatsioon-et elada valuvabalt on inimese põhiõigus- ei ole laste valuravisasjad korras.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099