21. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Käsiraamat aitab skisofreeniahaigeid ja nende lähedasi tulevikku

Eesti keeles ilmus käsiraamat “Avasta tulevik”, mis õpetab skisofreeniahaigeid ja nende lähedasi nägema ohumärke ning kriisidega toime tulema.

Eesti keeles ilmus käsiraamat “Avasta tulevik”- mis õpetabskisofreeniahaigeid ja nende lähedasi nägema ohumärke ningkriisidega toime tulema.

Eneseabiraamatu väljaandmise eestvõtja- Eesti Vaimse TerviseÜhingute Liidu koordinaator Urve Randmaa tegi käsiraamatuväljaandmisest meeldejääva sündmuse: esitlus toimus möödunudkolmapäeval Linnateatri kammersaalis- kus kõlas muusika janäitlejad lugesid katkendeid raamatust- patsientide lugusid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099