11. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ALLAR JÕKS:

Riigijuhtide tervist saab kontrollida ka ilma pidevalt tegutseva erikomisjonita

<strong>Riigijuhtide tervist saab kontrollida ka ilma pidevalttegutseva erikomisjonita</strong>

Neuroloog Helle Nurme arvamuslugu “Päevapoliitika meditsiinilinekülg” 16. augusti Postimehes tõstatas sellele järgnenud aruteludeska presidendi tervislike põhjuste tõttu tagandamise temaatika.Õiguskantsler Allar Jõks on seisukohal- et kindlasti ei saaarvamust isiku tervisliku seisukorra kohta teha vaid massimeediapoolt vahendatu alusel ning tõsikindel ekspertiis saab põhinedavaid piisavatel otsekontaktidel hinnatavaga ja pädevatelmeditsiinilistel uuringutel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099