27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keila haigla ootab ministri seisukohta

Möödunud kolmapäeval Keila haigla tulevikuperspektiive arutanud Harju maavanem Värner Lootsmann ja Keila haigla juhataja Jaak Tälli näeksid BNSi teatel haiglat eraldiseisva sihtasutusena.

Harju maavalitsuse avalike suhete nõuniku kohusetäitja MaritValge ütles BNSile- et Lootsmann ja Tälli on seisukohal- et Keilahaiglast peaks saama kohalike omavalitsuste baasil moodustatuderaldiseisev sihtasutus- kuhu võiks kaasata ka eraettevõtteid. Talisas- et praegu oodatakse sotsiaalministeeriumi seisukohta.

Lootsmann tegi nimelt juunis sotsiaalminister Maret Maripuuleettepaneku moodustada Keila haigla baasil iseseisev meditsiini- jasotsiaalabiteenuseid osutav juriidiline isik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099