10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Radioloogiahinnad pigistavad tegelikkust

Radioloogiateenuste hindade muutmist ennustavad kaks tänavu sündinud dokumenti, aga kumbki eri suunas.

Radioloogiateenuste hindade muutmist ennustavad kaks tänavusündinud dokumenti- aga kumbki eri suunas.

Haigekassa mainib 2007. aasta I poolaasta majandusaruandesradioloogiliste tervishoiuteenuste kasutuse hüppelist suurenemist.Haigekassa seletab seda tervishoiuteenuste loetelus olevateradioloogiliste teenuste struktuuri aegumisega ning sellega- etmitu üldhaiglat on soetanud kompuutertomograafia aparatuuri ninghakanud osutama suhteliselt rohkem kallimaid radioloogilisiteenuseid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099