10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Susanna sattus liiklusõnnetusse

Esmaspäeval- 3. septembril kella poole kahe paiku päeval põrkasid Tartus Narva maantee ja Jaama tänava ristmikul kokku kiirabiauto ja mahtuniversaal- õnnetuses sai vigastada kolm inimest.

Mustvee kiirabiauto Susanna sõitis sisselülitatud vilkurite jasireeniga Narva mäest alla- kuid politsei teatel ei veendunudkiirabiauto juht- 1980. aastal sündinud Märt punase tulegaristmikule sõites selle manöövri ohutuses. Valge General Motorsimahtuniversaal- mille roolis oli 32-aastane Tanel- sõitis Jaamatänavalt Staadioni tänava suunas- rammides ristmikul kiirabiautotagumist nurka. Saadud löögist paiskus kiirabiauto külili ningrammis omakorda majaseina.

BNSi teatel said liiklusõnnetuses kergelt vigastada kaksmeditsiinitöötajat- 1958. aastal sündinud Siiri ja 1968. aastalsündinud Maria. Raskelt sai vigastada kiirabiautos viibinudpatsient- 1925. aastal sündinud naine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099