5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kopsuõdedele joosti tormi

Oktoobrikuine astmanädal ummistas Eesti kopsukabinetid nii, et kõik soovijad nelja päeva jooksul kopsuõe vastuvõtule ei pääsenudki.

Oktoobrikuine astmanädal ummistas Eesti kopsukabinetid nii- etkõik soovijad nelja päeva jooksul kopsuõe vastuvõtule eipääsenudki.

Lääne-Tallinna keskhaigla kopsukabineti õde Eha Muutra võrdles-et kui poolteist aastat tagasi maikuus toimunud kampaania ajal käisnädala jooksul vastuvõtul 28 inimest- siis tänavu oktoobris võetinelja päeva jooksul (iga päev kaks tundi) ilma saatekirjata jaelavas järjekorras vastu 68 inimest ning teist sama palju tuli uksetagant tagasi saata. “Me ei osanud arvata- et rahvast nii paljutuleb-” tunnistas Muutra.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099