19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna arstid said arengukavaga kindlust

Möödunud neljapäeval, 15. novembril võttis Tallinna linnavolikogu vastu “Tallinna tervishoiu arengukava 2007–2015”. Meditsiiniuudistele küsimustele vastab Tallinna abilinnapea Merike Martinson.

Möödunud neljapäeval- 15. novembril võttis Tallinnalinnavolikogu vastu “Tallinna tervishoiu arengukava 2007-2015”.

Esimesena hääletas volikogu- kas saata tervishoiu arengukavakinnitamise eelnõu teisele lugemisele- aga enamik oli selle vastuning lõpphääletusel hääletas 53st kohalolnust 28 poolt- neli vastu(Lagle Parek- Matti Tarum- Helge Hallika ja Valdek Mikkal)- nelijäi erapooletuks ning 17 volikogu liiget ei hääletanud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099