17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa tulud kosuvad 22 protsenti

Reedel toimunud koosolekul läbis teise lugemise haigekassa tuleva aasta eelarve, mille järgi kasvavad tulud 22 protsendi võrra ja ulatuvad 13,460 miljardi kroonini.

Reedel toimunud koosolekul läbis teise lugemise haigekassatuleva aasta eelarve- mille järgi kasvavad tulud 22 protsendi võrraja ulatuvad 13-460 miljardi kroonini. Päris uue reana on eelarvesraviasutuste kapitalikulu sihtotstarbelise eraldisena otseriigieelarvest- vahendas BNS haigekassa teadet.

Eelarve prioriteedid on arstiabi kättesaadavuse tagaminevähemalt lõppeva aasta tasemel- endoproteeside paigaldamise jakataraktide operatsioonide järjekordade lühendamine ningbioloogiliste ravimite kompensatsiooni suurendamine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099